• Psykoterapeut Benedicte M. Thorseth

Telefon: 20 20 91 67 – bedst mellem 12.00 – 13.00
Mail: benedicte@email.dk

Præsentation:

Jeg er psykoterapeut fra C.G. Jung Institut i København. Uddannelsen er godkendt på baggrund af kvalitetskriterier, som Social-, Undervisnings-, og Sundhedsministeriet har udarbejdet. Som medlem af Dansk Psykoterapeut-forening er jeg underlagt tavshedspligt og etikreglerne herfra.
Min primære tilgang til terapi er, psykodynamisk og bygger på psykoanalytiske teorier. Terapien er helhedsorienteret, så der er fokus på både din indre og ydre verden.

I terapien fokuserer vi på, hvad der rører sig inden i dig, og hvordan det kommer til udtryk i din hverdag. Flere af os har en tendens til, at vi gentager uhensigtsmæssige mønster og finder os selv havne i de samme konflikter og nogle gange usunde relationer gentagende gange.

At kaste lys på konflikter, uhensigtsmæssige handlemønster og negative tanker giver dig større indsigt i dig selv. På den måde får du redskaber til at ændre på din adfærd, så du kan komme videre i dit liv på en god måde.

Et terapiforløb hos mig kan også involvere drømmeanalyse. Dine natlige drømme er en god guide til at forstå og udvikle dig selv, lige som det at tegne, skrive og meditere er gode redskaber i terapien, da det er aktiviteter, der fremmer kontakten til dig selv og dine ressourcer.

Det er en naturlig del af mit arbejde som terapeut at modtage supervision og egen-terapi hos certificerede psykoanalytikere, psykoterapeuter og psykologer.
Om psykoterapi

Det er ikke ualmindeligt, at vi i perioder af vores liv oplever, at det ikke viser sig fra den side, vi ønsker det. Forandringer, frygt, lavt selvværd, mangel på selvtillid, savn, sorg og eksamensangst er blot nogle af de temaer, der kan volde problemer. Gennem samtaler hjælper og støtter jeg dig i at forstå det, der rører sig i dig og komme videre på en god måde i dit liv.

Oplever du angst, stress, depression, meningsløshed, eller er du på en anden måde i en svær livssituation, kan terapi være med til at hjælpe dig, så du kan rumme det, der er svært og komme gennem krisen.

Terapi giver en tryg base samt støtte til at nærme sig det, der er svært for at finde ud af, hvad der ligger bag et problem. Gennem et terapiforløb kommer du ofte i kontakt med nye sider af dig selv.

Ved at afdække og forstå dine problematikker og handlemønstre, bliver det lettere at skabe forandring i dit liv. Din selverkendelse vokser, og du får redskaber, som hjælper dig tilbage på sporet.

Tilbyder hjælp til:
Angst
Lavt selvværd
Lav selvtillid
Let depression
Sociale problemer/ kæreste, familie, venner
Sorg og savn
Livsretning – uddannelser, arbejde
Studieproblematikker – eksamensangst
Samarbejdsproblematikker
Coaching
Drømmeforståelse

Pris: 950 kr. (60 minutter)
Betaling kan ske via mobilpay, som bankoverførsel eller kontant.
Afbud skal det ske inden kl.12.00 dagen før din aftale. Ved afbud senere betales konsultationsprisen.